avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ghidul postat de anaf legat de impozitarea nft-urilor.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ghidul postat de anaf legat de impozitarea nft-urilor.

In ghidul postat de anaf legat de impozitarea nft-urilor se precizeaza ca data realizarii venitului este data la care s-a efectuat tranzactia, indiferent de data la care cryptomonedele sunt vandute in valuta. Ce ma nedumereste este daca asta se aplica doar la cei care creeaza nft-uri si le vand sau se aplica si pentru cei ce doar tranzactioneaza nft-uri create de altii.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare lucrari / artwork-uri digitale pentru cryptomonede unknownamethyst unknownamethyst Buna ziua! Daca eu sunt un artist digital si imi pun lucrarile pe site-urile de tip NFT pentru a fi scoase la licitatie pe cryptomonede sau vandute tot pe ... (vezi toată discuția)
Se plateste cas sau cass pentru veniturile provenite din trading de cryptomonede? daniel222 daniel222 Buna ziua, As dori sa stiu cum sunt impozitate veniturile provenite din trading-ul de cryptomonede. Sa zicem, de exemplu, ca la finalul anului 2018 am ... (vezi toată discuția)
Venituri din jocuri online zunkii zunkii Buna seara! Daca cineva are o \\"afacere virtuala\\" intr-un joc online care are moneda proprie, acesta creand venituri reale prin tranzactia acelei monede in ... (vezi toată discuția)