avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul unei delegatii in zilele de sambata si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul unei delegatii in zilele de sambata si duminica, pentru ...

In cazul unei delegatii in zilele de sambata si duminica, pentru sustinerea unor examene in interesul firmei, cum se procedeaza? Se poate acorda diurna+cheltuieli de deplasare?
Cel mai recent răspuns: c-elian , utilizator 13:38, 4 Ianuarie 2022
@Cornel Vasile Uite ca nu stiam! Multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, in cazul in care un angajat este trimis intr-o delegatie care incepe joia si se termina martea, primeste diurna si pentru ... (vezi toată discuția)
Zile delegatie sofia02 sofia02 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: firma la care lucrez trimite salariati in delegatie in Italia sau Germania pentru perioade mai ... (vezi toată discuția)
Delegatie in weekend TDI TDI Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de aceasta situatie: un angajat este trimis in delegatie in tara de joi pana duminica noapte. In zilele de ... (vezi toată discuția)