avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Relatie comercială intre doua firme cu acelasi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Relatie comercială intre doua firme cu acelasi asociat?

Va adresez urmatoarea intrebare :

Este legal ca o persoană sa dețină o societate in Romania si alta in alta tara de exemplu in UK sau Cipru ( este vorba despre LTD nu offshore) si intre cele doua sa existe o relatie comercială ?
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MariusValentin , utilizator 09:25, 31 Decembrie 2021
Atat timp cat legea nu interzice, este posibila o astfel de relatie.

Am inteles ca necesita un studiu al prețurilor de transfer, deoarece cele doua societăți se considera a fi afinități . Asa este ?

Cornel Vasile a scris:

Atat timp cat legea nu interzice, este posibila o astfel de relatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica firma offshore ContSters156394 ContSters156394 Buna seara. As propune un subiect de discutie potrivit situatiei tulbure din mediul fiscal romanesc in aceasta perioada: firmele offshore si evazionarea legala ... (vezi toată discuția)
Companii din eu in romania indru indru Buna seara , momentan sunt administratorul unei companii din Marea Britanie , un Ltd mai exact.As vrea sa stiu daca firma imi va fi recunoscuta in Romania? In ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)