avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Doar testul ADN in privinta stabilirii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Doar testul ADN in privinta stabilirii paternitatii ...

Buna ziua! Doar testul ADN in privinta stabilirii paternitatii efectuat la INML are valoare juridica in instanta, sau si testele de la alte clinici private sau in acord cu ministerul justitiei?multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 19:36, 31 Decembrie 2021
Buna ziua,
În această privința practica judiciară nu este unitară. În principiu există posibilitatea testării și la clinicii private, de regulă instanța dispune adresă către INML din oficiu.

Avocat Purcaru Nasta-Ana -
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate tata fiica Ghipsa Ghipsa Tatăl cere un test de paternitate cat costa cel mai ieftin va rugam sa ne ziceți și unde se face este ai la domociliu (vezi toată discuția)
Test adn prenatal Rebeca6666 Rebeca6666 Buna ziua,unde as putea face un test prenatal sa aflu cine este tatal copilului meu inca nenascut?La INML,cumva?Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)