avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună seara si la mulți ani! Doresc sa înființez un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună seara si la mulți ani! Doresc sa înființez un centru ...

Bună seara si la mulți ani!
Doresc sa înființez un centru de zi pentru copiii cu dizabilități intr-o zona rurală din apropierea localității Târgoviște. Aici doresc sa pot organiza oferirea unei mese calde, desfășurarea de activități educaționale, creative, adaptate nevoilor acestora. Care ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmez? Mulțumesc!
La mulți ani!

Puteți înregistra un ONG (fie Asociație, fie Fundație), prin care să desfășurați toate aceste activități.
Demersurile sunt numeroase și destul de anevoioase, pentru o persoană fără studii juridice și care nu s-a confruntat, până în prezent, cu astfel de chestiuni, motiv pentru care vă sfătuiesc să apelați la serviciile unui avocat.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin ... ursusadrian ursusadrian Buna ziua, Astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin cunoscut cu afectiuni psihice,Am depus plingere , am dat o declaratie la politie cum s-a ... (vezi toată discuția)
De ce nu se aproba finantare neramburasabila pentru constructia unor centre sociale, daca in oras nu sunt cladiri de reabilitat si modernizat ??? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua in orasul nostru nu exista camin de batrini, nu sunt nici cladiri pentru modernizat si nu se pot obtine fonduri europene este pacat ca asa s-a ... (vezi toată discuția)
2 minute va răpesc cu o nelămurire - fondurile europene pentru un centru de recuperare copii cu dizabilitati livian77 livian77 Habar nu am Cum se lucrează cu fondurile europene,dar eu as vrea sa fac pe un teren al meu un centru de recuperare pt copii cu dezabilitati.la baza fiind ... (vezi toată discuția)