avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA care sa produca obiecte decorative handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA care sa produca obiecte decorative handmade

Buna ziua,

Pentru infiintarea unui PFA am vazut ca una dintre conditii este sa ai o certificare in domeniul activitatii viitorului PFA.

Respectiva certificare trebuie sa fie emisa (neaparat) de o institutie de educatie din Romania sau poate fi o diploma obtinuta dintr-un curs online?

Imi doresc sa infiintez un PFA care sa produca obiecte decorative handmade (ex. cercei, coliere etc.).

Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:17, 2 Ianuarie 2022
Buna ziua, Nu cred ca pentru o astfel de indeletnicire trebuie mai mult de 4-8 clase, deci nu cred ca se aplica regula care ar fi valabila in alte situatii unde ar fi nevoie de o specializare educationala anume. Daca chiar vreti sa va convingeti, faceti un drum la onrc, unde au un serviciu juridic de indrumare, gratis. Acolo va lamuriti fara probleme. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființarea ii/pfa pentru haine pictate și accesorii handmade din materiale reciclate (piele) Arixa Arixa Buna seara! Doresc un sfat de la dumneavoastră cu privire la înființarea unei individuale/PFA, pentru haine pictate și accesorii handmade din materiale ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)