avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost deportata si ...

Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost deportata si stramutata si primesc o pensie de urmasi de 80 lei am Inteles ca de la 1 ianuarie/2022 se marasc pensiile va rog sa Imi spuneti da ca eu benificiezi de aceasta lege?va multumesc cu respect
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
petricapetrica, utilizator
Cel mai recent răspuns: petricapetrica , utilizator 23:22, 2 Ianuarie 2022
Buna ziua,
Da, beneficiați de majorarea pensiei.

Avocat Purcaru Nasta-Ana
Buna ziua,
Da, beneficiați de majorarea pensiei.

Avocat Purcaru Nasta-Ana
Va multumesc frumos ptr.raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
petricapetrica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. probabil si în 2022 pentru dosarele noi de pensie ... stanluc stanluc Bună ziua. Probabil si în 2022 pentru dosarele noi de pensie care vor fi depuse se va aplica legea pensiilor nr 263 din 2010 . La articolul 170 este prevazut ... (vezi toată discuția)
Deportati paris50paris paris50paris Bune seara va rog un sfat am Inteles ca sa aprobat o lege ptr.fosti detinuti politici deportati si ptr. copii acestora va rog da ca se poate sa Imi dati un ... (vezi toată discuția)
Buna seara si la multi ani! in legatura cu ordonanta de urgenta ... Lianalucretia11 Lianalucretia11 Buna seara si la multi ani! In legatura cu ordonanta de urgenta prin care se propune introducerea obligativitatii contributiei de asigurari sociale de ... (vezi toată discuția)