avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Fata mea locuiește în Anglia împreună ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Fata mea locuiește în Anglia împreună cu fostul ...

Bună seara. Fata mea locuiește în Anglia împreună cu fostu soț de care este separată de 3 ani .Au o fetită de 5 ani care a rămas la mamă in urma separării de fostul soț. Dacă nu au divorțat poate să primească pensie alimentară pentru fetiță? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:53, 3 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate cere pensie daca tatal nu contribuie de bunavoie la intretinerea copilului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate să primească pensie, dar dacă nu va achita de bună voie va fi nevoită să formuleze o acțiune judiciară. Competența este a instanțelor din Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaela luca mihaela luca Va salut.Sunt mama fetitei de 16 ani.Din anul 2000 de cand am terminat divortul fetita a ramas la mine,prin sentinta.Tatal ei nu i-a platit niciodata pensie ... (vezi toată discuția)
Publicare poze minor pe internet de catre straini fara acordul mamei ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea situatie.... Dupa multe incercari de a pune capat unei casnicii esuate am luat hotararea sa fac pasul decisiv si am ... (vezi toată discuția)
Divort CostinMantea CostinMantea Buna Ziua, fostu sot a lui sotia mea a divortat de ea de curand si a ramas el cu 2 minorii, doresc si eu sa aflu daca pensia alimentara trebuie platita de ... (vezi toată discuția)