avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intr-un proces de lovire si alte violente singura ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intr-un proces de lovire si alte violente singura proba este ...

Intr-un proces de lovire si alte violente singura proba este o filmare video,de la un magazin,Cum se poate anula proba cu filmarea video?
Cel mai recent răspuns: CândeaLawOffice , Avocat 11:49, 3 Ianuarie 2022
Buna ziua!

Din păcate nu se prea poate. Cu toate acestea, s-ar putea pune in discuție existența sau inexistenta autorizației pt camerele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns.... mih1977 mih1977 in iunie 2010 am prins o angajata ca fura din sertat anumite sume de bani cind era singura in magazin , sub motivul ca-si facea cumparaturi personale ( punea ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui cadru didactic camelian camelian Buna ziua, Anul trecut o profesoara mi-a lasat copilul sa plece de la cursuri nesupravegheat,ffind in pericol pe strada. Cel mic avand aproape 6 ani. Desi ... (vezi toată discuția)
Agresiune bobar bobar Buna, sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)