avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am înțeles că pentru a avea rezultatele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am înțeles că pentru a avea rezultatele la sânge ...

Buna ziua am înțeles că pentru a avea rezultatele la sânge mai repede se pot plati la IML. dacă accidentul a fost comis și eu sunt rezident in constanta este obligatoriu sa plătesc în Constanța .Va mulțumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa solicitați organului de up sa plătiți contravaloarea buletinului de analiză.
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie ... Ade162018 Ade162018 Bună seara! Cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie de 0,86, a fost dus (după ce a fost testat cu fiola sau cum se mai zice) la IML sa i se facă ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului MunteanuGabriel1994 MunteanuGabriel1994 Buna ziua ! Numele meu este Gabriel ! Am 24 ani si asa cum scrie in titlu , am condus sub influenta alcooluilui . Am fost oprit de un echipaj de politie in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru thc ... Marcus592 Marcus592 Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru THC de către poliția rutieră. Am fost condus la spital pentru a-mi lua probe biologice iar ... (vezi toată discuția)