avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Poate o firma nou infiintatat, ianuarie 2022, sa ceara ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Poate o firma nou infiintatat, ianuarie 2022, sa ceara rambursare ...

Poate o firma nou infiintatat, ianuarie 2022, sa ceara rambursare tva masina noua achizitionata din Romania? Achizitia se face in ianuarie sau martie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:32, 3 Ianuarie 2022
Daca firma e inregistrata in scop de TVA da poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva apartament 5% mlauras mlauras Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un ansamblu rezidential nou, precontract de vanzare cumparare in 2017, act de vanzare cumparare in decembrie ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism sebastian4hc sebastian4hc Buna ziua, Desii am gasit cateva subiecte asemanatoare, tot nu sunt lamurit cu cateva lucruri asa ca am decis sa pun mai multe intrebari. Se da firma din ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce tva-ul auto? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa cumpar un autoturism second hand pentru firma mea,autovehicul ce va fi utilizat pentru deplasari in scop de job. Am gasit o firma ... (vezi toată discuția)