avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs platit de catre firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs platit de catre firma

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am facut un curs de stivuitorist, curs platit de catre firma la care lucrez. Cat timp sunt obligat sa mai lucrez pentru aceasta firma? Exista vreo lege care stipuleaza acest aspect?
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
Lorena87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 4 Ianuarie 2022
Durata obligatiei salariatului de a presta munca in favoarea angajatorului care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesionala, precum si orice alte aspecte in legatura cu obligatiile salariatului, ulterioare formarii profesionale, se stabilesc prin act aditional la contractul individual de munca.
Singurul act aditional semnat dupa obtinerea diplomei este cel de marire salariala,fara alte precizari referitoare la obligatii. Inteleg ca in aceasta situatie pot demisiona oricand? Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Durata obligatiei salariatului de a presta munca in favoarea angajatorului care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesionala, precum si orice alte aspecte in legatura cu obligatiile salariatului, ulterioare formarii profesionale, se stabilesc prin act aditional la contractul individual de munca.

Dacă nu s-a semnat un act adițional, atunci puteți demisiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani retinuti fara dovada mapo_mari mapo_mari am lucrat in cadrul unei firme si in acest timp am fost la un curs de pregatire , dar pentru care nu am semnat actul aditional al cursului prin care ma angajam ... (vezi toată discuția)
Demisia - motiv imputabil conform contractului de munca mariusmures83 mariusmures83 Buna ziua, As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala/suspendare contract oanapescaru oanapescaru Buna ziua, As vrea sa va cer sfatul in privinta situatiei in care ma aflu acum. In perioada ianuarie-mai 2011 am fost intr-o perioada de formare profesionala ... (vezi toată discuția)