avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, in urma unui accident pe zebra semnalizata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, in urma unui accident pe zebra semnalizata doar prin ...

Buna seara, in urma unui accident pe zebra semnalizata doar prin indicator rutier necorespunzator ( cu partea laterala stanga, in momentul in care autoturismul era pe trecerea de pietoni cu bara fata, iar pietonul a pasit pe zebra, fara nici macar cel mai mic gest de asigurare la traversarea unei treceri de pietoni ), in urma accidentului pietonul a decedat ((, viteza autovehiculului era de 43 km/h.
As avea nevoie de niste sfaturi in situatia mai sus mentionata si sanctiunile apilcate.
Mentionez ca sunt sofer profesionist cu o vechime de peste 11 ani si depind de permis .
Va multumesc.
Ucidere din culpa, de la 2 la 7 ani închisoare, dacă nu sunteti recidivist, aveți șanse la o pedeapsa cu suspendare. În urma hotărârii de condamnare definitiva, permisul se anuleaza.
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna ( pieton pe trecere) Batrinu Ionut Batrinu Ionut Tatal meu a avut un accident de circulatie acum o luna de zile fiind lovit de o masina pe tercerea de pietoni. A coborat din microbuz ce era stationat dupa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala - culpa comuna Alex84 Alex84 Buna ziua, Cu aproximativ o luna in urma am fost implicat intr-un accident auto soldat cu vatamare corporala. Conform politiei reiese culpa comuna (am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legii rutiere cu privire la traversatul pietonilor andrasimion andrasimion Buna ziua! Un prieten ar dori sa stie daca s-a schimbat cumva legea rutiera cu privire la traversatul pietonilor (nici eu nu sunt la curent). Un taximetrist ii ... (vezi toată discuția)