avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii la bugetul de stat- executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii la bugetul de stat- executare silita

Buna ziua.

Detin un SRL care in anul 2020 a acumulat datorii la bugetul de stat. Am avut o esalonare simplificată, dar pentru ca suma lunara de plata era peste puterile mele, am optat pentru procedura de esalonare clasică ce mi a fost refuzata. Practic, în momentul de față ma aflu în situația de a fi executată silit. Bunurile societății mele sunt achizitionate exclusiv prin fonduri europene și conform contractului de finanțare eu nu am posibilitatea de a le înstrăina pentru o perioada de 3 ani ( din care a ramas aproximativ 1 an). Cum ar trebui sa procedez în acest caz? Persoana cu care am discutat din cadrul ANAF zice ca pentru ei nu are nicio relevanta ca eu nu le pot înstrăina.

Mulțumesc mult pentru eventualul răspuns.

Alte discuții în legătură

demisie urmata de obligatii de plata accesorii ghnicolae92 ghnicolae92 Buna ziua! Sunt student al Academiei de Politie, anterior agent de politie in cadrul DGPMB. Am absolvit Scoala de Politie in iulie 2013, in august incetand ... (vezi toată discuția)
Executare silita complex turistic de catre anaf eugen82 eugen82 Este vorba de un srl - complex turistic ce are de rambursat fonduri europene Sapard; exista deja p.v. de constatare neregului, contestatie, decizie de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)