avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa imi fac firma in alta localitatea?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa imi fac firma in alta localitatea?

Vreau sa imi fac o firma pe adresa de la tara , la 300 km de Bucuresti, iar eu stau in Bucuresti! Pot sa imi fac firma acolo si punct de lucru aici?
Ce acte o sa vina acolo, ce o sa fie acolo ? ce implica asta?

Pentru o agentie imobiliara ce taxe si impozite sunt !

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:55, 12 Ianuarie 2010
Poti sa-ti faci firma sau punct de lucru, unde vrei.
La sediul social vine intreaga corespondenta pe firma, se afla documentatia juridica si contabila a firmei si punctului de lucru, se afla organele de conducere ale firmei, acolo organele de control fac prima vizita.
Sunt taxe de redactare acte firma, declaratii pe proprie raspundere, specimen de semnatura, taxe de inregistrare la ORC, capital social.
Impozitele sunt dupa ce demarati activitatea
Bafta!
Bineinteles. Nu va opreste nimeni. Declarati punctul de lucru la Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere la cheie boby_zb boby_zb Salutare am gasit pe un site de anunturi de vanzare o afacere la cheie (salon infrumusetare) si asi dori sa stiu ce acte trebuie sa fac pentru a intra in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - infiintare librarie yonut yonut Buna ziua... Am si eu o intrebare....Avem spatiul si mobilierul necasar pentru o librarie (tipografie)....as vrea si eu sa stiu cat costa si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)