avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Un ONG este obligat sa realizeze analiza de risc la ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Un ONG este obligat sa realizeze analiza de risc la securitatea ...

Un ONG este obligat sa realizeze analiza de risc la securitatea fizica avand in vedere ca Legea 333/2003 republicata face referire la societatile stabilite prin Legea 31/1990?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: sandra.iordache , utilizator 12:18, 10 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de profilul de activitate, echipamentele tehnice detinute si utilizate in activitate, valorile vehiculate, etc. Analiza de risc poate stabili necesitatea incheierii unui contract cu o firma de protectie si paza, montarea de camere de supraveghere, etc.
Luati legatura cu o firma de profil care sa se pronunte la fata locului, cu documentele ONG-ului in fata.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere casierie dana.bors dana.bors Buna ziua .Este legal ca intr o casierie de 2/2mp sa se puna camere de supravegere ne fiind nici un lucru de valoare ?(in afara de incasari care sunt ... (vezi toată discuția)
Instalare camere de supraveghere in birou AndreeaM053 AndreeaM053 Buna ziua, Dupa ce am revenit din concediul de odihna am observat ca angajatorul a montat o camera de supraveghere in biroul in care lucrez. In birou facem ... (vezi toată discuția)