avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, in cazul d zbaterii moștenirii, un garaj, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, in cazul d zbaterii moștenirii, un garaj, cu teren ...

Buna seara, in cazul d zbaterii moștenirii, un garaj, cu teren in concesiune, construit in anii 1980, fără act de proprietate, doar contract de concesiune in derulare, intra la dezbatere? Este considerat bun al decedatului?

Alte discuții în legătură

Concesiune teren - mostenire cristianmarisuc34 cristianmarisuc34 Buna tuturor! Am nevoie de un sfat cu privire la urmatoarea situatie de dezbatere a mostenirii: - sot decedat, cu un singur copil (recunoscut in acte), ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare garaj pe teren concesionat mirage08 mirage08 Va salut, As avea o intrebare: doresc sa cumpar un garaj pe care in acest moment il inchiriez.Am inceput sa inchiriez garajul de la o doamna de la parter eu ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea unei mosteniri dintre nepot si bunicul decedat drys drys Moare tatal in 1980 fiul lui primeste o cota sotia decedatului o cota si fica lui o cota, moare si fiul acestuia si sotia dar fara sa apuce sa isi faca ... (vezi toată discuția)