avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general serie si numar chitante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

serie si numar chitante

Va rog frumos puteti sa-mi spuneti ce numar si serie se scriu pe chitantele nepersonalizate?Am inteles ca pe facturi se poate scrie serie de exemplu TM TD 00001 si merg mai departe cu nr.....(firma noua din Timis impozit pe profit)VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: miauca , utilizator 08:03, 13 Ianuarie 2010
numarul trebuie sa fie compus din 6 cifre obligatoriu iar seri poate fi orice combinatie de litere pe care o credeti la iindemana.: de exemplu s.c. zeta company s.r.l. -- seria ZC nr. 000001 s.a.m.d
La chitantier idem
numarul sa fie compus din 6 cifre obligatoriu?
va rog imi spuneti unde se specifica acest lucru?
scuze pt. iintrebare, dar nu stiam asta.
o zi buna tuturor
Miauca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Serie si numar facturi si chitante nepersonalizate raul2010 raul2010 Va rog frumos sa-mi spuneti ce numar si serie sa pun pe facturi si chitantiere nepersonalizate(firma noua platitor de tva impozit pe profit)? MULTUMESC (vezi toată discuția)
Model formular decizie anuala acordata administratorului ,cu seria si nr de inceput ama77 ama77 Va rog frumos,are cineva modelulu pentru decizia anuala acordata administratorului cu seria si nr de inceput al facturierelor? (vezi toată discuția)