avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Exista vreo lege sau regulament care sa nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Exista vreo lege sau regulament care sa nu dispuna ...

Buna ziua.
Exista vreo lege sau regulament care sa nu dispuna eliberarea pensiei unei persoane decedate catre rude? Matusa mea a decedat pe data de 27/12/2021 iar cei de la Casa Pensiilor au refuzat eliberarea pensiei pt luna decembrie pe motiv ca nu a decedat in ultima zi a lunii! Este posibil asa ceva? Multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:59, 5 Ianuarie 2022
Dar v-o eliberează.
După ce dezbateti succesiunea și prezentați un certificat de moștenitor, unde sa fie menționată suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al casei de pensii? ovi47 ovi47 Buna ziua Am avut o matusa care a murit saptamana trecuta.Am fost astazi la casa de pensii a [Editat] unde am incercat sa depun actele pentru a primi pensia ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Ridicare pensie neincasata de o ruda de gradul 2 decedata Livia Costescu Livia Costescu Buna ziua, Bunica mea, care nu mai are nici o ruda de gradul 1 in viata a decedat de curand. In calitate de nepoata, am solicitat casei de pensii achitarea ... (vezi toată discuția)