avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate anula o cerere de chemare in judecata daca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate anula o cerere de chemare in judecata daca neregularitatile ...

Se poate anula o cerere de chemare in judecata daca neregularitatile cerute de instanta au fost indreptate cu depasirea termenului de 10 zile, dar inainte ca acesta sa constate nulitatea cererii?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:54, 6 Ianuarie 2022
Buna ziua!

Evident ca da. Doar ca este o portița prin care scapi si care trebue invocata o data cu adresa de înaintare. Cu toate astea, dacă plicul ajunge pana se pronunța pe anulare, poate, poate …trece judele cu vederea.
Din punctul meu de vedere daca judecatorul interpreteaza dispozitiile legale actiunea va fi anulata.Sansele de a trece cu vederea depasirea termenului sunt destul de mici .Culmea este ca de anuleaza si actiuni care indeplinesc cerintele legale ce sa mai vorbim de altfel de situstii.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea cererii neregulare cf. art.194 cod procedura civila Antoanela Geaman Antoanela Geaman Conform art. 194 cod proc civ, cererea de chemare in judecata trebuie sa indeplineasca niste cerinte obligatorii. acestea trebuie verificate in procedura ... (vezi toată discuția)
Actiune in cotencios pentru acordarea indemnizatiei la gemeni mioarachirila mioarachirila va rog sa ma ajutati cu o parere avizata! sunt consilier juridic novice si sunt in mare dilema.sora mea este mama de gemeni si am actionat in instanta directia ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnaturii pe cererea de chemare in judecata alina oana alina oana Buna ziua In cazul in care pe o cerere de chemare in judecata lipseste semnatura secretarului primariei dar este a primarului si a avocatului se poate invoca ... (vezi toată discuția)