avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, as dori sa stiu daca baiatul meu, care acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, as dori sa stiu daca baiatul meu, care acum este clasa ...

Buna ziua, as dori sa stiu daca baiatul meu, care acum este clasa a 12-a, mai poate primi pensia alimentara (de intretinere) de la tatal lui, in conditiile in care va urma cursurile unei facultati in afara tarii. Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Avocat Acasandrei Lavinia , Avocat 11:20, 6 Ianuarie 2022
Da, poate primi daca face dovada continuarii studiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Pensie alimentara Baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la 18 ani era in clasa a XII-a). Peste cateva zile, urmeaza sa plece la studii in Olanda ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)