avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Cum pot afla persoana fizica sau juridica care a preluat arhiva SC MODEON SA Onesti, judetul Bacau, unde am lucrat in perioada 1980-1983 ?
Precizez ca fabrica a fost demolata, iar in locul ei s.a construit Koufland.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 6 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA BERBECE DAN-FLORIN
Calitate: lichidator al societatii MODEON SA
Sediu: Municipiul Bacău, Strada 22 DECEMBRIE, Nr. 1, Bloc 1, Scara D, Ap. 2, Judet Bacău

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ont litoral . ... Radu Eugen Radu Eugen Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ONT LITORAL . Va multumesc Eugen Radu- Constanta (vezi toată discuția)
S.u.g.t. onesti Andries Stefan Andries Stefan Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)