avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Sunt locatar intr-un bloc cu proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Sunt locatar intr-un bloc cu proprietari care la ...

Bună ziua.
Sunt locatar intr-un bloc cu proprietari care la preluarea apartamentelor nu au primit documentația(cartea tehnica) decât parțial,iar acum nu se știe care sunt părțile comune de la subsol.
La subsol sunt 8 locuri de parcare,cale de acces ,camera tehnică și un spațiu de depozitare.
Dezvoltatorul a trecut în proprietatea sa tot subsolul inclusiv camera tehnică și rampa pentru scoaterea gunoiului menajer.
Întrebare: cum putem întra în posesia camerei tehnice,a rampei pentru scoaterea gunoiului și a unui spațiu de trecere prin subsol la camera tehnică .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 6 Ianuarie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul unui refuz categoric din partea dezvoltatorului sunteți nevoiți să îl acționați în judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunteți nevoiți să îl acționați în judecată.

Necesita si implica costuri,stres si timp alocat termenelor de judecata
Cartea tehica o puteti solicita la serviciul urbanism din primaria care a emis autorizatia de constructie,care detine intreg dosarul in baza caruia a fost edificata constructia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate renunta la ghena de gunoi ? cetateandezamagit cetateandezamagit Intr-o intrebare anterioara am aratat ca subsolul blocului este deschis cu luminatoare la fiecare scara, iar tubulatura ghenelor de pe fiecare scara se varsa ... (vezi toată discuția)
Care este legea depozitarii gunoiului menajer Vasileiulia Vasileiulia Bună ziua! Sunt rezidenta intr-un bloc nou construit. Momentan pubelele pentru gunoi sunt depozitate în spatele blocului. Lângă blocul meu exista o vila ... (vezi toată discuția)
Subsolul blocului szimi84 szimi84 Buna ziua Am o problema cu anumiti vecini din bloc. Am cumparat un apartament de 2 luni si m-am gandit ca ar fi bine sa-mi depozitez si eu ca alti vecini ... (vezi toată discuția)