avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratii verbale nesustinute de probe scrise
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratii verbale nesustinute de probe scrise

Buna seara,
As dori sa stiu daca intr-un proces in care cineva acuza doar in baza unor declaratii verbale ce sanse de cistig are acea part. Precizez ca nu are dovezi scrise, doar declaratiile a trei persoane care zic ca "tu stiai...." dar fara a proba faptul ca stiam.
Eu cum pot sa ma apar ? pentru ca nu stiam , este vorba de o lupta intre o com[anie mare si persoana mea intr-un litigiu de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 14 Ianuarie 2010
luarea la cunostinta nu se face pe baze scrise? in conditiile in care nu aveam o fisa a postului sint acuzata ca trebuia sa stiu sa fac acel lucru (nu pot dezvolta) si ca vezi Doamne mi s-a comunicat verbal si ca este suficient verbal ??!!!!
Eu asta nu inteleg , in conditiile in care nu ai o fisa postului , cum ti se pot aduce acuze de genul ca trebuia sa stii ...???!!!
av.antoanelageaman a scris:

Nu uitati ca si declaratiile sunt probe.Pentru a vi se raspunde corect trebuie vazut cazul.de ce nu consultati un avocat

ce faci in cazul in care cuvintul tau este impotriva cuvintului lor in instanta , neavind posibilitatea nici una din parti sa dovedeasca bazat (cu inscrisuri) ca asa este ?
art 287 codul muncii poate fii rezolvarea...
elagrosu a scris:

ce faci in cazul in care cuvintul tau este impotriva cuvintului lor in instanta , neavind posibilitatea nici una din parti sa dovedeasca bazat (cu inscrisuri) ca asa este ?

In litigiile de munca pot fi admise si alte mijloace de proba in cazul in care nu se pot prezenta inscrisuri: martori, prezumtii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiunea verbala are valoare juridica? MrFB MrFB Buna ziua, Daca o companie a promis doar verbal companiei mele ca ii va da 50% din comisionul cuvenit,in cazul in care nu respecta acest lucru si il dau in ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata, pe baza mincinoasa? AlexandraCarmenp AlexandraCarmenp Buna seara oameni buni. Am contractat o firma de constructii pt montarea acoperisului unei case. A venit un inginer pt a lua masuratori si a face un pret al ... (vezi toată discuția)
Promisiuni dezvoltator mikono mikono Buna ziua, am cumparat un apartament si dupa ce am platit toi banii aflu ca dezvoltatorul nu se tine de cuvant si nu mai face un mic parculet in ansamblu. Am ... (vezi toată discuția)