avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin un teren in indiviziune și doresc sa ies din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin un teren in indiviziune și doresc sa ies din aceasta ...

Dețin un teren in indiviziune și doresc sa ies din aceasta stare dar persoana cu care sunt in indiviziune a decedat. Moștenitorii nu au dezbătut succesiunea. Cum pot sa procedez?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:09, 6 Ianuarie 2022
Fie ajungeți la un acord cu ei și ii determinați sa dezbata succesiunea, după care încheiați un partaj voluntar
Fie ii chemati în judecata.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme. ce se poate face când unul dintre moștenitori nu dorește împărțirea pe cale amiabilă? PROSPERITATE PROSPERITATE Buna ziua \" Va rog frumos sa imi spuneti si mie cu trebuie procedat in situatia pe care am sa v-o descriu in continuare ; Bunica mea a decedat de curind, a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mate ilona mate ilona Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Dupa decesul parintilor am mostenit impreuna cu cele doua surori o casa si un teren de 2500 mp. Surorile mele ... (vezi toată discuția)