avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost trimisă în judecată pentru fals în acte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost trimisă în judecată pentru fals în acte și ...

Buna,,,,am fost trimisă în judecată pentru fals în acte și complicitate latentativa de inselaciune....nu am beneficiat de apărător nici în faza de urmărire penală și nici în cursul judecății....nici apărător ales și nici din oficiu nu am primit....sa dat sentința cu executare....ce se poate face in asemenea cazuri?
Cel mai recent răspuns: Alina Militaru , utilizator 12:51, 8 Ianuarie 2022
Angajati-va avocat si depuneti apel. Banuiesc ca nu v-ati prezentat la judecarea cauzei.
M-am prezentat la toate termenele,,,,însă nu îmi pot permite un avocat sunt pensionara am o pensie mica,,,,eu o sa fac apel însă pot trimite cauza spre rejudecare pentru a mi se da un avocat din oficiu?
Situatia dvs este destul de complicata, cred ca va dati seama ca nu se pot face apararile pe forum, va trebuie un avocat care sa studieze dosarul dvs.
Ok.... mulțumesc
BII"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal, inculpat Adrian568 Adrian568 Buna seara . Am si eu o mica intrebare . Anul trecut am savarsit o infractiune de inselaciune . Am fost citat in calitate de suspect in data de 22.01.2019 , Am ... (vezi toată discuția)
Mediere Bunicutza Bunicutza Bună....am un dosar pe rol unde sunt acuzată de complicitate la tentativa de înșelăciune și fals în înscrisuri....nu exista prejudiciu....fapta ... (vezi toată discuția)
Controverse cu privire la procedura simplificata cezarad cezarad Doresc sa va supun atentiei o speta care naste anumite controverse. Un inculpat a savarsit impreuna cu alte 3 persoane anumite fapte penale. La judecarea ... (vezi toată discuția)