avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, vin si eu cu o intrebare la care n-am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, vin si eu cu o intrebare la care n-am gasit inca ...

Buna seara, vin si eu cu o intrebare la care n-am gasit inca un raspuns concret…
Daca am facut cateva credite de nevoi personale pe 5 ani la mai multe banci si nu mai sunt capabil sa le platesc sau mi se pune poprire pe salariu, intrebarea mea este cat mi se poate pune poprire si pe langa poprire daca au dreptul sa imi atace bunurile care sunt pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:47, 7 Ianuarie 2022
Da, poprirea pe salariu nu poate depasi 1/2 din el si da, se pot indrepta sa va urmareasca si bunurile mibile, iar daca datoriile trec de 10 mii d elei , executarea poate fi si imobiliara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mobila din casa si televizorul nu le executa dar daca aveti bunuri imobile,bunuri mobile mai valoroase atunci exista si posibilitatea executarii acestora in functie de suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Execturare silita danmarc03 danmarc03 Buna ziua, Daca cineva are o datorie la ANAF, destul de mare, 10.000 - 12.000 euro, si e angajat dar nu pe salariu mare, vro 11 - 12 mil. I se pune poprire ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale mariusbm mariusbm Buna ziua, Sunt sigur ca s-a discutat de nenumarate ori acest subiect dar rog un mic ajutor. Eu si sotia mea avem cate un credit de nevoi personale ramas ... (vezi toată discuția)