Daca cineva are o datorie la ANAF, destul de mare, 10.000 - 12.000 euro, si e angajat dar nu pe salariu mare, vro 11 - 12 mil. I se pune poprire pe salariu si se trece la executarea bunurile mobile/imobile?
Din cate am inteles daca ai venituri constante nu se trece la executarea bunurilor?
Ati inteles gresit.. daca ati avea salariu dar si datoria nu ar depasi 10 mii lei, nu s-ar ajunge la executarea bunurilor imobile, ci s-ar limita la poprirea pe salariu si eventual la vanzarea unor bunuri mobile, daca e cazul.
Cum de un angajat are datorii la anaf de 10 mii euro ?
Poprirea pe salariu ( pana se ajunge la executare imobiliara) va fi de 1/3 daca exista un singur titlu executoriu si de 1/2 daca sunt mai multe cumulate.
Executare silita
apeiron2
am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut plati de peste 10 luni , acum am fost instiintata de banca ca s-a inceput executarea silita de ... (vezi toată discuția)
Executare mobila
mnmn
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog, care ar fi procedura in cazul unei executari mobile de ~8500 lei, cheltuieli de judecata si taxa de timbru pentru un ... (vezi toată discuția)