avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Execturare Silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Execturare Silita

Buna ziua,

Daca cineva are o datorie la ANAF, destul de mare, 10.000 - 12.000 euro, si e angajat dar nu pe salariu mare, vro 11 - 12 mil. I se pune poprire pe salariu si se trece la executarea bunurile mobile/imobile?

Din cate am inteles daca ai venituri constante nu se trece la executarea bunurilor?

Proptirea pe salariu e 1/3 sau 1/2?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2015
danmarc03, utilizator
Cel mai recent răspuns: danmarc03 , utilizator 17:17, 21 Aprilie 2015
Ati inteles gresit.. daca ati avea salariu dar si datoria nu ar depasi 10 mii lei, nu s-ar ajunge la executarea bunurilor imobile, ci s-ar limita la poprirea pe salariu si eventual la vanzarea unor bunuri mobile, daca e cazul.
Cum de un angajat are datorii la anaf de 10 mii euro ?
Poprirea pe salariu ( pana se ajunge la executare imobiliara) va fi de 1/3 daca exista un singur titlu executoriu si de 1/2 daca sunt mai multe cumulate.

Am inteles, e vb de fost PFA si penalitati/dobanzi mai mari decat "datoria".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apeiron2 apeiron2 am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut plati de peste 10 luni , acum am fost instiintata de banca ca s-a inceput executarea silita de ... (vezi toată discuția)
Executare mobila mnmn mnmn Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog, care ar fi procedura in cazul unei executari mobile de ~8500 lei, cheltuieli de judecata si taxa de timbru pentru un ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)