avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 61 stabileste , limita de 10 m intre ,cusca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 61 stabileste , limita de 10 m intre ,cusca cainelui vecinei ...

In ce lege e stabilita limita de 10 m intre ,cusca cainelui vecinei si casa mea?? Oricum se aude si la 100 m cand latra toata noaptea .Tulburarea linistei publice, nu ar trebuii sa aiba nici o legatura cu distanta.Vecinii din partea de sus sunt plecati ,casa lor nefiind locuita .Suntem in centrul Aiudului jud Alba ,si parca suntem in.sat .Daca stie cineva ,sa-mi raspunda cine stabileste distanta in M... pt diferite si pe ce lege se bazeaza,sa o pot actiona in judecata ,altfel ajung rau ....cu atata stres .de la latratul aproape continuu al unui caine de talie mare ,care are locul la o stana de oi .nu in centru orasului.

Alte discuții în legătură

Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva ... Maria@91 Maria@91 Buna seara. Am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva la 1 ora 2 maxim pe zi dar nu în continuu când trec pisici ,alți câini sau se joacă ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)