avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retragere plângere impotriva unei hotariri a Comisiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retragere plângere impotriva unei hotariri a Comisiei Judetene de proprietate

buna ziua. Am depus o plingere impotriva unei hotariri a Comisiei Judetene pentru stabilirea dreptului de proprietate la tribunal si as dori sa-mi retrag plingerea darf nu gasesc nici un model de retragere pentru asa ceva, doar pentru penal .Ma puteti ajuta cu un text? Multumesc

Alte discuții în legătură

Nerespectarea legiilor romÁne convict convict Detin hotarire judecatoreasca definitiva . Obliga Comisia judeteana sa elibereze titlu de proprietate . 08.09.2010 am depus actele la primarie ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am o hotarire definitiva pentru recuperarea salariilor restante din data de 25.04 .2016 .Am facut cerere la angajator sa puna in aplicare hotarirea ... (vezi toată discuția)
Cine ce poate face ? MAdina MAdina doar la politistul la care sa depus plangerea se poate merge pentru a o retrage ? intreb deoarece de fiecare data cand merg la sectie nu il gasesc pe acel ... (vezi toată discuția)