avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NERESPECTAREA LEGIILOR ROMÁNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NERESPECTAREA LEGIILOR ROMÁNE

Detin hotarire judecatoreasca definitiva . Obliga Comisia judeteana sa elibereze titlu de proprietate . 08.09.2010 am depus actele la primarie ei au trimis Comisiei Judetene dosarul . 27.11.2011 a trecut de comisie a fost aprobat . Am dat telefoane si nu dau de urma acelui titlu sint mintit ca nu o gasesc sau a fost pus deoparte findca sint greseli la redactare . 1)Intrebarea este pot depune plingere la procuratura pentru nesespectarea eliberarii titlului de proprietate in termenul legal . 2)Nerespectarea Hotaririi Judecatoresti Definitive asa cum scrie in sentinta .
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 11:57, 23 Ianuarie 2011
Puteti face o plangere la Parchet, pentru infractiunea de nerespectare a unei hotarari judecatoresti. Sa vedeti ce repede se vor misca in acel moment!

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unei hotarari judecatoresti varlan varlan am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elenaxyz elenaxyz Buna ziua,daca cei de la Registru Agricol duc dosarul cu acte pentru emiterea Titlului de Proprietate la Prefectura nu trebui sa-ti dea un numar de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie doar pe baza hotararii judecatoresti? cmoise cmoise Buna dimineata, este posibila punerea in posesie pe baza hotararii judecatoresti definitive,adica fara sa fie nevoie de trimiterea documentatiei de catre ... (vezi toată discuția)