avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna seara! Vreau sa preiau un traseu transport local ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna seara! Vreau sa preiau un traseu transport local de persoane ...

Buna seara!
Vreau sa preiau un traseu transport local de persoane .
Ce tip de firma mi-ar trebui ? Care ar fii primii pasi pe care ar trebui sa ii fac pentru a deschide firma ?
Ar fii mai rentabil sa o deschid pe mine avand 24 de ani sau pe sotul care depaseste 30 ?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:36, 30 Ianuarie 2022
Mergeti la Registrul comertului din judetul dvs. si completati cererea plus dosar pentru infiintare firma. In functie de ce fel de firma doriti se depun documente corespunzatoare.
Sigur aveti nevoie de carnet de sofer categoria si vechimea in soferie corespunzatoare tipului de autovehicul cu care veti face transport de persoane.
Varsta nu conteaza, doar categoria si vechimea in soferie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Deschiderea unui chiosc catlazar catlazar AM PLANURI DE A DESCHIDE UN CHIOSC EXCLUSIV DE VINZARE DE OUA LA PARTERUL UNUI BLOC INTR-UN SPATIU INCHIRIAT. INTREBAREA MEA ESTE: CARE SUNT PASII DE URMAT? MA ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)