avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Locuiesc cu soțul in Germania.Avem o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Locuiesc cu soțul in Germania.Avem o problemă cu ...

Bună ziua.Locuiesc cu soțul in Germania.Avem o problemă cu fosta lui concubina cu care are un copil de 11 ani.Pana acum 4 luni i-a trimis sotul in fiecare lună 200 de euro si de ziua lui sau Sărbători cate 500 de euro.Am încercat să obtinem o hartie să de la fosta concubina sa reusim sa ii obtinem alocația de aici din Germania insa ea refuză coopereze.Din cauza pandemiei sotu a întrat in salariat cu jumătate de norma și nu am mai putut trimite pe numele ei insa mama sotului meu i-a dat banii in mâna lunar in ultimile 4 luni.Precizez ca Concubina fără loc de muncă în toți acești ani,si-a achiziționat un apartament și o mașină iar copilul nu are acces la bani.Ultimii bani de 400 de euro au fost ceruti de concubina sub pretextul că copilul vrea bicicletă însă nu i-a cumpărat nimic.Iar acum ca nu am mai avut 500 de euro să îi punem de Crăciun nu lasă copilul să vorbească la telefon si ne-a amenințat că ne da in instanta pentru neplata pensiei alimentare.Concubina mai are o fată de 3 ani cu alta persoana care de asemenea nu avea loc de munca si evident s-au folosit de banii care ii trimitea soțul meu lunar pentru copil.
Noi avem chitanțele de la western union pentru toti bani care i-am trimis până acum,însă nu putem dovedi plata pentru ultimele 4 luni.
Cum ne sfătuiți să procedăm?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita, reclamatie nefondata sandyel sandyel salut!am o problema cu fosta sotie:am platit pensie alimentara fostei sotii la intervale regulate si neregulate de timp,conform sumei stabilite in hotararea de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! aș dori să vă întreb dacă este legal să ... Daniel Munteanu Daniel Munteanu Bună dimineața! Aș dori să vă întreb dacă este legal să trimit pensia alimentară prin western union? Eu lucrez în străinătate și nu pot trimite ... (vezi toată discuția)