Am si eu un ab orange pe firma ,pe care am inchis-o pe trei ani datorita impozitului forfetar ,firma nu are nici un bun si nu cred ca o mai redeschid ,problema este ca aveam ab pe 2 ani si imi trimite amenintari firma de recuperare,bineinteles ca eu nu am de unde sa platesc neavand nici un venit firma o tineam pentru incasarea unui comision de la o firma care a plecat din Romania. Ce ma sfatuitii??
reziliati contractul cu orange si faceti platile necesare conform contractului incheiat, in caz contrar puteti avea probleme chiar dvs, in calitate de administrator (puteti fi tras la raspundere chiar si cu bunurile personale):O ; pj raspunde in limita capitalului social subscris si varsat:">
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abonament orange
jianu ana
in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)
Abonament orange
elkecri
Buna ziua,
Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)