avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Va rog un raspuns in urmatoarea speta: ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Va rog un raspuns in urmatoarea speta: Anul acesta ...

Buna seara,
Va rog un raspuns in urmatoarea speta:
Anul acesta in luna septembrie implinesc 30 ani vechime in munca. si in luna august 54 de ani.
Am studii superioare 5 ani la zi plus un masterat de 2 ani .
Va rog sa imi spuneti cand pot iesi anticipat la pensie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:43, 9 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit actualei legislatii, problema primei forme de pensionare in cazul d-voastra se pune la implinirea varstei de 58 ani.
Exceptie:
Pensia de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare fara penalizare Liliana Pucheanu Liliana Pucheanu Buna ziua Am 35 de ani de cotizatie la varsta de 51 de ani (angajata in luna septembrie 1986, cu carte de munca, in prezent inca angajata). In contextul in ... (vezi toată discuția)
Bună seara am vârstă de 54 ani și 31 ani vechime în muncă. ... Mirela Ponomarenco Mirela Ponomarenco Bună seara Am vârstă de 54 ani și 31 ani vechime în muncă. Pot sa ies la pensia anticipat.Multumesc. (vezi toată discuția)
Pensie? florin07 florin07 Matusa mea are 58 de ani, a lucrat in campul muncii 30 de ani si este iesita la pensie anticipata de 4 ani. Vrea sa stie cand poate sa iasa la pensie de drept? ... (vezi toată discuția)