avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. Familia ...

Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche.
Familia este in proces cu AFI (Administratia fondului imobiliar) unde am intrat si eu fara voia mea pe vremea aceea fiind minor. Sau acumulat datorii + taxe de judecata care au fost trimise la executare silita bucuresti.
Intentionez sa deschid o firma SRL dar nu stiu daca afecteaza sau nu datoria asta. Puteti sa imi spuneti Dvs daca stiti cum sta treaba mai exact. Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
TudorTGG, utilizator
Cel mai recent răspuns: TudorTGG , utilizator 14:54, 10 Ianuarie 2022
Va multumesc foarte frumos pentru raspunsuri si amabilitate. Sa aveti o zi frumoasa,

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Respinge cererea formulată de reclamanta ADMINISTRAȚIA FONDULUI IMOBILIAR, cu sediul în Bucureşti, b-dul Regina Elisabeta nr. 16, sector 3 în contradictoriu cu pârâtul TUDOR TXXXX CNP XXXXXX, cu domiciliul în București, ca neîntemeiată. Respinge cererea reclamantei de obligare a pârâtelor la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată.

Da s -a respins actiunea in ceea ce va priveste, la fel si obligarea la plata cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa curenta sc orizont sa Didi_mi Didi_mi Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o adresa actuala a celor de la SC Orizont SA? Am nevoie de o adeverinta de la ei ca apartamentul a fost achitat ... (vezi toată discuția)
Unde se afla fostul icral sector 3-titan de pe hristo botev 15a maik maik FOSTA SOCIETATE COMERCIALA \"TITAN\"AL-SA CU SEDIUL IN BUCURESTI SECTOR 3 DE PE HRISTO BOTEV15A. (vezi toată discuția)
Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)