avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. sunt proprietarul unui apartament de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. sunt proprietarul unui apartament de resedinta in ...

Buna ziua. sunt proprietarul unui apartament de resedinta in sectorul 2. De curand am achizitiuonat o garsoniera in sectorul 3 in care voi locui in perioada urmatoare. Cum se va proceda cu plata intretinerii celor 2 proprietati? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 10 Ianuarie 2022
Cobform disp L nr 196/2018,proprietarul detine obligatia legala sa achite lunar c/v intretinere parte comuna si individuala
Daca apartamentele sunt dotate cu aparate individuale contorizare consum intern,veti achita functie de index consum lunar
Indiferent daca locuiti sau nu efectiv in imobil,va revine obligatia sa chitati lunar cote parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)
Intretinere vintila ludmila vintila ludmila am domiciliul la alta adresa si detin o a 2 locuinta ,pot fi scoasa de la intretinerea celei de a doua locuinta (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să- mi spuneți dacă mă plătesc întreținerea ... Chita Teonica Chita Teonica Bună ziua, Vă rog să- mi spuneți dacă mă plătesc întreținerea la bloc dacă nu mai locuiesc deloc acolo. Mi- am cumpărat în altă parte , unde ... (vezi toată discuția)