avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Daca am depus oferta de vanzare pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Daca am depus oferta de vanzare pentru un teren extravilan ...

Buna seara,
Daca am depus oferta de vanzare pentru un teren extravilan unde am trecut un pret , la vanzare trebuie respectat pretul trecut sau pot vinde sub ptretul trecut in oferta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:39, 10 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va mentiona obligatoriu pretul din oferta.
Asta e si ideea procedurii de afisare: dvs, vanzator v-ati declarat intentia de vanzare a unui teren, la pretul de...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preemtiune Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Revin la dvs cu o intrebare - schita topografica stereo 70 - plan vizat de OCOT - categoria de folosinta a ... (vezi toată discuția)
Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o situație.... părinții mei vor sa vândă un ... Danut Marius Danut Marius Buna seara Am o situație.... Părinții mei vor sa vândă un pamant(cu toate actele in regula)....dar cumpărătorul spune ceva despre PREEMTIUNE si vrea ... (vezi toată discuția)