avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara In cazul unui accident rutier cu vătămare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara In cazul unui accident rutier cu vătămare corporală ...

Buna seara
In cazul unui accident rutier cu vătămare corporală poate apăra către vătămat că nepurtare de centura de siguranță să influentat gravitatea leziunii ?
Treaba asta rezulta din expertiza, doar expertul poate sa stie ce si cum, studiati raportul de expertiza.
Va multumesc mult pentru raspuns
Buna seara!
Nepurtarea centurii de siguranta poate atrage si culpa persoanei vatamate.
Purtarea centurii de siguranta este obligatorie, cu exceptia unui numar limitat de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală din culpa Arminmaleki Arminmaleki Buna ziua In fracțiunea vătămare corporală din culpa care zile de îngrijiri medicale este peste 90 zile fara alcoolemie și alte problema, când ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima lucian_t lucian_t Buna ziua, Va solicit ajutorul in umatoarea problema: - am fost implicat intr-un accident cu un taximetru - un urma cercetarilor politistii au spus ca e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unui accident rutier in care eu sunt vinovat ... Arminmaleki Arminmaleki Buna ziua in urma unui accident rutier in care eu sunt vinovat si nu eram sun influenta alcoolului, soferul celalat are peste 90 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)