avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salutare aveți idee daca se poate șterge dosarul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salutare aveți idee daca se poate șterge dosarul dauna ...

Salutare aveți idee daca se poate șterge istoricul/dosarul de dauna avut in trecut ? Am avut un accident acum ceva timp(3ani aproape) și în prezent am achiziționat altă mașină și m-am lovit de asigurarea scumpă aparent și din cauza dosarului avut....
Cel mai recent răspuns: insatiable , utilizator 10:38, 10 Ianuarie 2022
Nu ! Nu se pot sterge dosarele de dauna !
Pentru RCA nou / masina noua, vei incepe cu clasa bonus-malus pe care ai avut-o precedent.
Clasa bonus-malus creste cu o clasa daca esti asigurat un an complet fara nici o dauna decondata pe parcursul acelui an asigurat. In schimb daca ai avut o dauna, clasa bonus-malus scade cu 2 clase.
Anii in care nu ai avut un RCA nu se 'contorizeaza' ca fiind ani fara incidente/dauna.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
insatiable, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna pe rca-ul meu dupa vanzarea autovehiculului Alexandru.Edward Alexandru.Edward Buna ziua, Pe data de 20.11.2017 mi-am vandut autovehiculul impreuna cu scoaterea acestuia de la impozit si scrierea instrainarii pe spatele talonului. ... (vezi toată discuția)
Bonus rca nutyca_71 nutyca_71 Buna ziua, am si eu o nelamurire,ma puteti ajuta? La masina veche am avut bonus B13 (la rca)in timp ce la masina noua am luat-o de la B0.La masina veche nu am ... (vezi toată discuția)
Polita rca cu malus cole10 cole10 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in privinta politelor RCA. Acum mai bine de 2 ani, in septembrie 2009 am avut un accident foarte usor, eu fiind vinovatul. ... (vezi toată discuția)