avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Bună ziua! Îmi puteți spune, vă rog, cine trebuie ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Bună ziua! Îmi puteți spune, vă rog, cine trebuie să facă parte obligatoriu din comisia de achiziții publice într-o școală?

Bună ziua!
Îmi puteți spune, vă rog, cine trebuie să facă parte obligatoriu dintr-o comisie de achiziții publice într-o școală? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Comisie achizitii publice in scoala Anastasia26 Anastasia26 Buna ziua. In scoala in care sunt profesor urmeaza sa se constituie o comisie de achizitii si am inteles ca am fost propusa de directorul scolii sa fac parte ... (vezi toată discuția)
Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)
Comisie de achizitii scoala Dolila Dolila Buna ziua! Precizez de la inceput ca sunt informaticianul scolii. Directorul ma obliga sa fac parte din comisia de achizitii la nivel de scoala! Avem un ... (vezi toată discuția)