avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie de achizitii scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie de achizitii scoala

Buna ziua! Precizez de la inceput ca sunt informaticianul scolii. Directorul ma obliga sa fac parte din comisia de achizitii la nivel de scoala! Avem un administrator al scolii si 2 contabili. Ma poate obliga legal sa fac parte din aceasta comisie? Mentionez ca nu cunosc legislatia de achizitii publice, nu am competenta sa evaluez documentatia de calificare a ofertantilor , fiind tot felul de achizitii si contracte de executie de lucrari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 30 Octombrie 2018
Ati primit vreo decizie de numire in acea comisie ?
Este o decizie data. Am fost anuntata verbal de secretara ca fac parte din aceasta comisie.
Dacă doriți de la data când vi se comunica un exemplar de pe decizie, o puteți contesta în instanță.
Niciodată nu aduce la cunoștință angajatului că face parte din vreo comisie. Te trezești că faci parte și ai de semnat.. Deci nu o să primesc vreun exemplar. Mi se arată decizia și dacă vreau mi se face o copie.
Sa va faca o copie si scrieti pe ea data primirii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura in lipsa directorului scolii haifa haifa Exista posibilitatea de a emite o delegatie de numire la comanda in cazul in care directorul nu este la scoala in acea zi (din motive intemeiate), iar cineva ... (vezi toată discuția)