avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept de semnatura in lipsa directorului scolii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept de semnatura in lipsa directorului scolii

Exista posibilitatea de a emite o delegatie de numire la comanda in cazul in care directorul nu este la scoala in acea zi (din motive intemeiate), iar cineva solicita o adeverinta etc.
Mentionez ca nu exista director adjunct.
Ce prevederi/ solutii legale exista?
Cel mai recent răspuns: haifa , utilizator 11:06, 26 Septembrie 2009
1. Daca adeverinta este urgenta si nu are un caracter special poate fi semnata "pentru" si de secretara sau contabila scolii chiar daca nu are o decizie in acest sens.
2. Pe viitor ar fi bine sa se faca o decizie prin care, pentru anumite documente emise de scoala, sa fie imputernicite sa semneze si alte persoane, in lipsa directorului.
Se fac decizii pentru delegare de competenta,tocmai pentru a se evita astfel de situatii.

De obicei, in scoli semneaza secretara,ea fiind si persoana care tine stampila rotunda.
Desigur, asa cum spune si Dl Valeriu ,semneaza pentru,adica o liniuta mica, veticala in partea din stg sus a semnaturii.
multumesc pentru recomandari
daca se poate, as dori un model de astfel de decizie/delegare de competente( baza legala etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim conform art65 si art66 din codul muncii dumi32 dumi32 Buna seara, va prezint următoare situatie si dac mă puteți ajuta cu un sfat il primesc cu mare drag un salariat primește notificare cum ca conform ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de autenticitate Flower77 Flower77 Buna ziua Ma confrunt cu o problema legată de emiterea adeverinței de autenticitate a diplomei de bacalaureat . As dori sa stiu daca Pt emiterea ... (vezi toată discuția)
Exercitarea a doua functii Vasile Denise Vasile Denise Buna ziua, In prezent sunt director adjunct, in cadrul unei sucursale de banca. De mai bine de 7 luni, ii tin locul si colegei mele, director al sucursalei, ... (vezi toată discuția)