avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat o masina fara contract. Pot circula cu ea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat o masina fara contract. Pot circula cu ea fara sa ...

Am cumparat o masina fara contract. Pot circula cu ea fara sa am probleme? La sf.anului mi s a stricat masina si am cumparat in graba o masina inmatriculata in BT eu fiind din Iasi. Proprietarul a fost de acord. Eu nu doresc sa o trec pe numele meu, masina fiind veche si cred ca o tin maxim 2 ani. Am toate actele la ea, mai putin contractul de vanzare cumparare.

Daca ma opreste politia pot avea probleme?
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
asnat, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum circul cu aceleasi numere? mossano mossano Salut! treaba sta cam asa: vreau sa cumpar o masina si datorita taxei de mediu vreau sa circul cu aceleasi numere, masina ramanand pe numele propietarului. ... (vezi toată discuția)
Cat timp pot circula cu masina inmatriculata pe numele fostului proprietar? AnaDemeny AnaDemeny Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2006, apoi in 2010. La momentul respectiv, nu s-au platit decat accize vamale si acum trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)
Impozit masina play play am cumparat o masina de curand ,am facut contract de vanzare cumparare cu tot cu actul de la primarie cum ca nu are datorii si e scoasa de la impozitul celui ... (vezi toată discuția)