avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RCA valabil pana se finalizeaza succesiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RCA valabil pana se finalizeaza succesiunea?

Buna ziua! Din motive obiective, succesiunea de pe urma socrului mai dureaza, printre bunuri fiind si masina ce i-a apartinut. RCA-ul expira in Ianuarie. Ce pot face ca sa mai putem conduce masina cu RCA valid dupa aceasta data? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
misupatrik, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident auto cu 5 persoane decedate ContSters284339 ContSters284339 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Cumnatul meu a decedat in urma unui accident rutier in care si-au mai pierdut viata inca 4 prieteni care se ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, se poate folosi masina? deeejessica deeejessica Buna , am citit urmatorul pe internet si nu stiu cat de valid este? : \"Atat impozitul cat si ITP-ul si asigurarea obligatorie se pot face si de catre ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune delcea_ramona delcea_ramona Buna ziua, Va rog sa imi permiteti sa va supun atentiei doua spete pentru care astept un raspuns avizat din partea profesionistilor si multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)