avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina sechestrata de catre service/dealer
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina sechestrata de catre service/dealer

Imi puteti, va rog spune cum se poate scoate legal o masina din service?
Acesta este ajunsa acolo in urma unui dosar de dauna si pentru ca reparatorul nu a finalizat reparatia nici dupa 1 an jumatate, dosarul de dauna s-a finalizat acum, impreuna cu asiguratorul, prin reparatie in regie proprie si deci cu predarea masinii din sarcina asiguratorului in sarcina beneficiarului,
Acum service-ul REFUZA ELIBERAREA MASINII.... (!?!) Cum putem scoate masina, daca acesta nu raspunde solicitarilor noastre repetate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:30, 11 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu raspunde la telwfon, nu raspunde la sediu... refuza orice comunicare!
Nu inteleg ce i-as putea datora, in conditiile in care relatia lui a fost pana acum cu asiguratorul? De la acesta primise accept de plata!

Voinea Liviu a scris:

Ati incercat amiabil?Asta insemnand sa ii platiti ce ii datorati?
In ce localitate se afla service ul?


mai exista acel service ? ati fost sa va luati masina ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul? SimbaTrade SimbaTrade In cazul in care este deschis un dosar de dauna pentru repararea unei masini, iar masina este dusa la un service autorizat, dar dupa 1,5 ani (pt ca service-ul ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurator rca catargiutudor catargiutudor Buna seara, Acum doua saptamani mi-a fost lovita masina de o doamna. Am stabilit de comun acord ca a fost culpa ei si am completat impreuna cu ea formularul ... (vezi toată discuția)
Despăgubiri rca sce76 sce76 Bună ziua.Am fost pagubit,accident auto, am primit suma de reparație, în regie proprie 33000 .Am cerut un audatex la un service autorizat, s.a făcut un ... (vezi toată discuția)