avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Mama mea are contract de energie electrica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Mama mea are contract de energie electrica la Eon ...

Buna ziua! Mama mea are contract de energie electrica la Eon din iulie 2021. Ultima factura a platit-o in decembrie. In ianuarie a primit instiintare de la Enel ca oferta pe care a solicitat-o la ei a fost acceptata, Precizez ca aceasta nu a facut vreo solicitare de schimbare de furnizor. Ce e de facut in situatia asta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:01, 11 Ianuarie 2022
Atat timp cat mama dv nu a inteles sa solicite oficial rezilere contract,automat din ratiuni financiare,furnizorul de utilitati a reinnoit contractul dar care este neasumat de cattre consumator =mama dv
Mama dv are dreptul sa informeze oficial furnizorul ca nu este interesata de oferta si intentioneaza incheiere contract cu alt furnizor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)
Furt energie electrica ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Se da urmatoarea situatie: imobil dobandit prin contract de vanzare-cumparare, trec mai mult de 6 luni si contractul de furnizare al energiei ... (vezi toată discuția)
Intelegere privind restituire bani elenalenuta elenalenuta Am avut un contract de furnizare a energiei electrice pe o perioada de doi ani. dupa aceasta perioada contractul a fost reinnoit dar au fost schimbate tarifele ... (vezi toată discuția)