avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua în calitate de suspect pot depune la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua în calitate de suspect pot depune la parchet o cerere ...

Bună ziua în calitate de suspect pot depune la parchet o cerere de studiere, fotocopiere a dosarului dacă nu am avocat?
Cel mai recent răspuns: Meregiu , utilizator 07:55, 17 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Menționez că dosarul este la poliție
Buna ziua!
La politie veti merge pentru a-l studia. Veti fi contactat pentru a vi se spune cand sa mergeti sa-l studiati.
Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2022
trandafir2, moderator
Teoria este buna. In calitate de suspect vi se poate restrictiona accesul la dosar.

Alte discuții în legătură

Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție ... Mantescu Mantescu Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție și încă nu a ajuns la procuror . Ce pot face am cerut consultarea dosarului la circa de ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)
Copiere dosar - cerere, locul depunerii, durata eder eder Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel care s-a solutionat cu NUP. Am depus plangere impotriva rezolutiei de NUP la Curtea de Apel, insa ... (vezi toată discuția)