avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar ...

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului dar mă gândesc dacă era radarul? Menționez că nu m-a oprit. Poate veni amenda prin poștă sau să-mi ia permisul?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:18, 11 Ianuarie 2022
Poate veni o comunicare de la politie, catre proprietarul masinii, prin care i se cere sa trimita datele de identificare ale soferului care a condus masina in cauza in locul si la data/ora respectiva. Permisul nu se ia pentru depasire cu peste 30 km/h a limitei de viteza (doar cind se depasete limita cu cel putin 50 km/h). Doar amenda, care poate fi mai mare daca nu se comunica politiei identitatea soferului respectiv.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire viteza cu 124 kmh adriano8000 adriano8000 Am fost oprit fiindca am depasit limita 54 km la ora adica am avut viteza de 124 km la ora pe o portiune de drum cu limita de 70. Eu deplasanduma cu nu mai ... (vezi toată discuția)
Cotestare viteza radar mobil Augutiny Augutiny Am fost oprit de un echipaj de Politie cu MCV si mi-au comunicat ca am fost detectat de aparatul radar. Am intrebat imediat care este limita de viteza in zona, ... (vezi toată discuția)
Viteza max. 66km/h inregistrat de politie ca si 79 km/h szalac szalac Buna ziua, Azi am fost oprit de politia rutiera pentru viteza in localitate. Agentul a explicat ca am circulat cu viteza de 79 km/h inregistrat cu aparatul ... (vezi toată discuția)