avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum contest o amenda vamala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum contest o amenda vamala

Cum contest o amenda vamala
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:12, 17 Ianuarie 2022
In instanta pe calea formularii unei actiuni
Dacă m-a judec in instanța nu cheltui mai mulți bani decât este amenda ?
depinde cat este amenda.
Sunteti fabulos,de unde sa stim noi care este cuantumul amenzii,care este situatia dvs sau a societatii,ce interes aveti etc.Sunt n situatii ,contestatii facute chiar fara sansa pt a trage de timp etcetc.V as fi sfatuit sa discutati cu un av dar se pare ca nu e cazul.
Dacă formulați dvs acțiunea, cuantumul taxei de timbru este de 20 de lei. Dacă angajați avocat, totul depinde de rezultatul speței: în caz de câștig, scăpați de amendă și cheltuielile de judecată acoperă onorariul avocațial, taxele de timbru, etc. Dacă acțiunea vă este respinsă, rămâneți și cu amenda de plată și cu toți ceilalți bani bine dați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru alina oana alina oana Buna ziua, Pentru depunerea unei cereri de chemare in judecata, actiune in pretentii, fiind vorba de recuperarea un prejudiciu pentru ultima factura ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Conductor74 Conductor74 Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)